Onze aanpak

Onze aanpak

Wassink Notariaat staat met beide benen op Veluwse grond. Vanuit Epe werken we voor de bewoners van deze prachtige regio. U herkent ons aan de mentaliteit van de streek: betrokken, nuchter en met een vleugje humor.

Uw verhaal

Bij ons draait het om uw verhaal. We maken tijd om te horen wat u belangrijk vindt in het leven. We willen ontdekken hoe we u het beste kunnen helpen bij mooie en complexe zaken. Daarom vragen we dóór, zodat we goed snappen waar u naartoe wilt. Soms wijzen we u een andere richting dan u in gedachten had, omdat u daarmee beter geholpen bent.

Zorgvuldige aanpak

Zorgvuldigheid staat bij ons voorop. We gaan secuur met uw informatie en gegevens om. Als u vragen hebt, reageren we snel. We houden dossiers compleet en actueel. En we zorgen dat zaken correct en op tijd worden afgewikkeld – ook als er haast bij is. Zo helpen we u om belangrijke kwesties op een goede manier te regelen.

Deskundig team

Ons notariaat heeft een team van twaalf betrokken collega’s. De meesten werken hier al vele jaren. Elk teamlid is deskundig op een eigen vakgebied. Door bij- en nascholing blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Samen hebben we een schat aan kennis in huis over alle notariële kwesties.

Voor al uw vragen

Hoe regel je de verdeling van een erfenis? Hoe ziet de oprichtingsakte van een bv eruit? En wat is een levenstestament? We zijn er voor alle kleine en grote vragen waar een notaris aan te pas komt.

Bekijk onze diensten

© Wassink Notariaat 2018

Privacystatement

Algemene voorwaarden